Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

Over Gigaprint

Gigaprint groeide na de oprichting in 1986 snel uit tot een toonaangevende zakelijk dienstverlener in printing on demand. Specialist in het efficiënt op afroep produceren van drukwerk in elke gewenste oplage op professionele printsystemen. De oprichters Henk en Roy Wijmans trokken zich in 2008 terug, om zich met MyPhotoFun volledig te concentreren op de sterk groeiende consumentenmarkt van fotoalbums. Sindsdien maakte TED Gigaprint, onder de naam Adel Print, deel uit van Adel Media. Na de tijdelijke afwezigheid pakken ze de draad in 2014 weer moeiteloos op onder de naam Gigaprint.

"Maatwerk is bij ons de standaard"

De tijd dat het bij Printing on Demand alleen om het printen ging is allang voorbij. De  scheiding tussen bedrijven en particulieren heeft een andere vorm gekregen. Het is onze  missie om informatie te laten stromen. We brengen geautomatiseerde workflows tot stand van consument naar bedrijf naar leverancier. Workflows ontzorgen de dagelijkse arbeids intensieve content workflow.  Onze klanten  kunnen zich daardoor volledig richten op hun  kerntaken.

Gigaprint is een HighTech ICT en print bedrijf met de klemtoon op workflow automatisering. We brengen workflows in kaart, bouwen ICT oplossingen om content te ontsluiten via diverse media. U leest er alles over op deze website. WIlt u meer weten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.