Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

Printing on demand voor online aanbieders

  • Gekoppelde workflows.
  • Wij bedienen de klant van de klant
  • White label concepten.
  • Workflow van online bestelling tot levering.

Online aanbieders richten zich op E-marketing. Met  gekoppelde workflows bedienen wij de klant van de klant.


Printing on demand voor online aanbieders.

Steeds meer bedrijven houden zich bezig met het online verkopen van producten. Denk bijvoorbeeld aan fotoboeken, self publishing, web2print.  Deze bedrijven hebben als eerste doel om bezoekers naar hun website te krijgen. Door de drukte op het internet kost het steeds meer moeite om zichtbaar te zijn en om gevonden te worden.  Online marketing is een van de sleutels om succesvol te zijn.

Gekoppelde workflow

De workflow van printing on demand leent zich bij uitstek om te koppelen met dit soort online initiatieven. Het gaat dan niet alleen om het printen van bijvoorbeeld een fotoboek maar ook om de logistieke afhandeling. Koppelingen maken het mogelijk om helemaal automatisch een fotoboek te maken en deze af te leveren bij de eindgebruiker. Daarbij kunnen we allerlei proces informatie zoals bijvoorbeeld de verzenddatum of een trackingcode doorsluizen naar de webwinkel.

Details gericht op service

Online klanten zijn alleen loyaal aan een website als ze snel en goed worden geholpen. Onze workflow bestaat daarom niet alleen uit het produceren van nieuwe opdrachten. Ook klachten afhandeling zodat een klant snel kan worden geholpen is onderdeel van het systeem. Denk aan beschadiging bij verzending, kwijt geraakte verzending, afhandeling retouren etc.

Met POD Next een stapje verder

Met POD Next leveren we niet alleen de printworkflow maar richten we ook de hele webshop in. Van product tot aan online betalen. Denk hierbij aan kaarten, kerstkaarten en fotoboeken. Met dit white label concept zijn we in staat om alles op het gebied van unieke content in te richten.

Meer weten?

Bel ons voor een persoonlijk advies. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur

Met het versturen van dit formulier gaat u accoord met onze privacyvoorwaarden