Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

Printing on demand voor opleiders

  • Studiemateriaal vanaf oplage 1.
  • Geen voorraden dus geen beslag op kosten.
  • Online bestellen.
  • Workflow van student tot levering.
  • Studiemateriaal op maat
  • Samenstellen en beheer.

Studiemateriaal toegesneden op de student.
Een ideale mix van electronische uitgaven
en uitgaven op papier

 

Studeren en studiemateriaal is nog nooit zo belangrijk geweest. Door de snelveranderende wereld is het scholen en bijscholen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De vorm en de manier waarop we leren is ook veranderd. Steeds meer opleiders bieden de mogelijkheid om online te studeren. Het is onze ervaring dat studiemateriaal op papier heel goed kan samengaan met online informatie.

Niet iedereen studeert op dezelfde manier.

Niet iedereen studeert op dezelfde manier. Er zijn studenten die bij voorkeur electronische leermiddelen gebruiken maar er zijn ook studenten die informatie beter opnemen vanaf papier. Het is voor u als opleider dus belangrijk om uw content op verschillende manieren aan te bieden. Printing on demand leent zich hier uitstekend voor. Omdat studenten zelf kunnen aangeven welke voorkeur ze hebben kan het studiemateriaal on demand worden geprint U maakt pas kosten als studenten er voor kiezen om studiemateriaal op papier te ontvangen.

Het lesmateriaal

Lesmateriaal bestaat in verschillende vormen. Denk aan, lesboeken, syllabi. werkboeken, readers, hand-outs, referentiekaarten, naslagwerken etc.  Met printing on demand bent u in staat om lesmateriaal op maat te maken. Door bijvoorbeeld alleen hoofdstukken aan te bieden die er toe doen.

"Met printing on demand bent u in staat om zonder extra kosten producten te leveren die zijn afgestemd op de student."

Bespaar kosten

Zoals eerder aangegeven maakt u pas kosten als een student het studiemateriaal daadwerkelijk nodig heeft. U heeft dus geen voorraad waardoor er beslag wordt gelegd op uw capitaal. Een bijkomend voordeel is dat u uw documenten ook steeds kunt actualiseren zonder dat extra kosten met zich mee brengt.

Workflow op maat

We kennen eenvoudige workflows waarbij u materiaal in ons archief plaatst en u kunt deze op afroep bestellen. En we kennen  enhanced workflows waarin we koppelingen leggen met uw systeem. Dat kan gelden voor de order workflow, de administratieve workflow en de creatatie workflow.

Het inrichten en automatiseren van workflows is ons vak. Samen met u zorgen we ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Meer weten?

Bel ons voor een persoonlijk advies. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur

Met het versturen van dit formulier gaat u accoord met onze privacyvoorwaarden