Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

Voor wie is printing on demand geschikt?

Printing on demand is niet gebonden aan een bepaalde bedrijfstak. Of printing on demand voor u een goede oplossing hangt af van de context.  Wij werken voor heel uiteenlopende bedrijfstakken die allemaal voordeel hebben bij printing on demand. Het voordeel is voor iedere bedrijfstak weer anders. Door er een paar uit te lichten laten we zien welke voordelen printing on demand voor u kan hebben.

Opleiders

Opleiders hebben te maken met een mix van electronische leermiddelen en leermiddelen op papier. De inhoud van leermiddelen is aan veel veranderingen onderhevig. Hierdoor is het houden van voorraad risicovol. Het inzetten van printing on demand zorgt ervoor dat u het juiste studiemateriaal op het juiste moment en op de juiste plaats heeft.  Steeds meer opleiders hebben wij aangesloten op onze workflow software DocuTraffic. Hiermee nemen wij de hele keten van bestellen tot aan het leveren van Documenten over. Een student geeft bijvoorbeeld in zijn electronische leeromgeving aan dat hij of zij een studieboek wilt ontvangen.  Deze opdracht wordt door ons opgepikt en helemaal afgehandeld.

Drukkerijen en grafimedia

Drukkerijen en grafimedia bedrijven worden regelmatig geconfronteerd met kleine oplagen. Het is dan niet rendabel dit te drukken. Voor de klant is het van belang dat alles bij een partij kan worden onder gebracht. In zo'n geval kunnen wij inspringen om het werk van kleine oplages te verzorgen.

Als drukkerij of grafimediabedrijf heeft u waarschijnlijk ook te maken met pieken. De volumes zijn in korte tijd te groot voor de aanwezige capaciteit. In plaats van het uitbreiden van de capaciteit is het vaak heel rendabel om piek volumes uit te besteden.

Online bedrijven

Steeds meer bedrijven verkopen hun producten online. En er zijn bedrijven zoals Startups die uitsluitend online werken. In deze gevallen is workflow een van de belangrijkste elementen om tot een succesvolle bussinesscase te komen. Denk aan aanbieders van fotoboeken, kaarten, selfpublishing of andere dienst waarbij grote hoeveelheden unieke producten worden besteld en geleverd. Onze workflowsoftware functioneert in deze gevallen als een "virtual warehouse" Bestellingen stromen binnen via op maat gemaakte koppelingen en de unieke producten worden in korte tijd bij de eindgebruiker afgeleverd. De workflow kan zover worden ingericht dat complete integratie van tracking en bijvoorbeeld automatische facturering kan worden afgehandeld.

Corporates en MKB

Neem het printen van op maak gemaakte gebruiksaanwijzingen of een gepersonaliseerde marketing brochure. Allemaal zaken die in deze bedrijfstak voor komen. Het gaat hier heel vaak om snelheid en personalisatie. Op nieuw zorgt onze workflow software DocuTraffic dat wij uw opdrachten snel en met de beste kwaliteit kunnen uitleveren.

 

 

 

 

U wilt op de hoogte blijven? Word dan lid van onze nieuwsbrief.

De Gigaprint nieuwsbrief verschijnt regelmatig en informeert u over nieuwe mogelijkheden.

Met het versturen van uw email gaat u accoord met onze privacyvoorwaarden

Meer weten?

Bel ons voor een persoonlijk advies. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur

Met het versturen van dit formulier gaat u accoord met onze privacyvoorwaarden

Lees ook

Gigaprint

Waarom kiezen relaties voor ons:

  • Alles onder een dak.
  • Gigaprint denkt met u mee
  • Maat werk is bij ons standaard
  • Verstand van ICT
  • Unieke geautomatiseerde workflows
  • 30 jaar ervaring
  • Besparing op huidige kosten